Game Architecture & Design staat in de ranking van de Keuzegids MBO 2017 op de 3e plaats. Hiermee is de opleiding in 10 jaar uitgegroeid tot een van de grote creatieve opleidingen in Nederland.

Keuze uit twee richtingen. Ontwerp je graag, ben je kritisch, creatief en heb je doorzettingsvermogen? Dan is de opleiding Game artist geschikt voor jou. Na de opleiding word je game artist, level designer, character developer, background/environment artist, 3D modeler of animator.

Heb je meer affiniteit met het ontwikkelen en programmeren van games? Dan zou je kunnen kiezen voor de opleiding Gamedeveloper. Tijdens de opleiding leer je werken met specifieke programmeertalen. Als je dit goed beheerst kun je aan de slag in zowel de game-branche als ook in de Applicatie-ontwikkeling.

De opleiding is heel praktijkgericht. Je werkt alleen of in groepen aan projecten, maar ook voer je diverse opdrachten uit van verschillende bedrijven. Naast de vakken die direct met je toekomstig beroep te maken hebben, krijg je ook algemene vakken zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Tevens kies je zelf voor extra vakken die passen bij jou vak, je interesses, hobby’s en/of toekomstdromen. Naast het leren op school ga je ook leren in de praktijk door als stagiair aan de slag te gaan bij diverse bedrijven. Lars, student, geeft als pluspunt: “Je ontwikkelt jezelf heel erg. Niet alleen als Artist/Developer, maar ook als persoon”. Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen!

Wil je meer weten en in gesprek gaan met een student en/of docent? Stuur een mail naar j.kooistra@alfa-college.nl en dan maken we een afspraak.

Published
Views 1113

Comments

No Comments

Geef een antwoord

Laatste berichten

Sniper Elite 4

Verslag Game Event ‘History of War’

Cuphead – Eerste gedachten