Evenement Partner

iWink is dinsdag aanwezig met een stand en presentaties tijdens het Game Event!

Bij iWink kom je terecht in een inspirerende werkomgeving met leuke en gezellige collega’s. Iedereen doet zijn of haar werk met plezier, we zijn ambitieus en streven met z’n allen naar de beste kwaliteit!

Indrukwekkende klanten

We werken bij iWink aan projecten voor verschillende leuke en indrukwekkende klanten. Bekijk ons portfolio, dan kun je gelijk zien of jij daar ook voor wil werken!

Inspirerende werkomgeving

Al onze collega’s zijn specialisten in hun vakgebied, we zijn ambitieus en gaan voor kwaliteit. We delen deze kennis graag en zo leren we elke dag weer nieuwe dingen.

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden vinden we belangrijk. Daarom krijg je jaarlijks een scholingsbudget om jezelf nog meer te ontwikkelen. Naast een goed salaris bieden we je een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.

Goede werksfeer

Bij iWink staat naast ambitie en kwaliteit ook zeker plezier en gezelligheid centraal. Iedere dag lunchen we gezamenlijk, we dagen je graag uit voor een potje pingpong, FIFA of RocketLeague en drinken gezellig een borrel op de vrijdagmiddag.

Kom een dagje sfeerproeven

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Dat snappen we! Als je bij ons komt solliciteren kunnen we altijd in overleg een datum plannen zodat je een keer een dag mee kan lopen om een goede indruk van iWink te krijgen. Neem hiervoor even contact op!

Published
Views 372

Comments

No Comments

Geef een reactie

Laatste berichten

Sniper Elite 4

Verslag Game Event ‘History of War’

Cuphead – Eerste gedachten