Voor die enkeling die het nog niet wist: via g2a.com koop je game licenties voor een fractie van de Steam (of andere leverancier) prijs. Er zijn meerdere sites die goedkope game licenties aanbieden, dus mocht iemand een betere tip hebben laat het weten in een reactie hieronder.

g2a_wallpaper___lazydayz__3_by_jerrymouse95-d8fvat8

 

 

Published
Categories Review Tips
Views 652

Comments (2)

  • Henk
    14 juni 2016 at 16:52
    G2A Opereert in een grijs gebied, en schaadt indie developers met hun praktijken. Ze faciliteren feitelijk een soort witwaspraktijk voor credit card dieven. Interessant artikel: http://blog.indiegamestand.com/featured-articles/steam-key-reselling-killing-little-guys/
  • LWN
    14 juni 2016 at 17:17
    Het doorverkopen/ruilen van een key zou geen enkel probleem moeten zijn, net zoals het doorverkopen/ruilen van een fysiek spel dat is. Wat ik pas echt grof vind is de manier waarop Steam/ PSNetwork en XBOXLive zaken doen. Je mag de volle mep voor een spel betalen, maar je bent niet de eigenaar. Zodoende kun je het spel ook nooit ruilen of doorverkopen. Nu blijkt uit het artikel wat je hebt gepost, dat niet de grijze handel van keys de oorzaak is, maar het feit dat de games worden aangekocht met gestolen creditcards. Is het dan niet aan de creditcard-companies om dat probleem aan te pakken? In plaats van te zeggen dat het probleem bij sites als G2A ligt? Hedendaagse technology biedt al genoeg oplossingen om illegale handel tegen te gaan. Het is meer de onwilligheid van bedrijven om mee te gaan met de tijd. Juist het ontplooien van alternatieve diensten is een goede manier om de industrie te veranderen. Zoals GOG het aanpakt vind ik voorbeeldig.

Geef een reactie

Laatste berichten

Sniper Elite 4

Verslag Game Event ‘History of War’

Cuphead – Eerste gedachten