Zoals we vorige week al eventjes lieten doorschemeren, staat er iets moois te gebeuren bij Yellow Puffin… Elke dag is er meer en meer sprake van interactie tussen onze leden en blijven wij doorgroeien. Echter, de tijd is gekomen om dé eerste grote stap te gaan zetten. De stap die ons gaat onderscheiden van menig andere community in het noorden, nee, van het hele land. Op 18 april organiseren wij hét evenement waar je bij moet zijn geweest, namelijk het Yellow Puffin game-event in het Groninger Forum!

Jazeker, je leest het goed, op de achttiende van april gaan wij helemaal los met z’n allen en hoe! Online met elkaar gamen is al geweldig, maar het wordt pas écht gezellig als we met z’n allen bij elkaar komen om er een relaxte dag van te maken. Dit gaan wij doen door niet alleen de games zelf centraal te stellen, maar door jullie als gamers in het zonnetje te zetten. Wij hebben dan ook een groot programma opgesteld, waarmee we ervoor gaan zorgen dat er voor ieder wat wils is!

Zo zullen er tijdens het evenement onder andere presentaties zijn van Ubisoft, Monsterboard en iWink. Daarnaast zullen er een aantal andere sprekers komen en is het ook mogelijk om ze persoonlijk te benaderen. Tevens zal FC Groningen aanwezig zijn en neemt het een behoorlijke verrassing met zich mee… Heb je dus altijd al met een brandende vraag over games gezeten of ben je wel eens geïnteresseerd geweest in het maken of uitgeven van games, dan is dit je kans om er wat wijzer over te worden.

Daarnaast zullen er niet alleen presentaties plaats vinden, maar wordt het Groninger Forum ook nog eens omgetoverd tot een waar game paleis! Zo kun je onder andere van verschillende spelcomputers gebruik gaan maken, zal er de mogelijkheid zijn om van Virtual Reality gebruik te maken, zullen er cosplayers aanwezig zijn, kun je je wagen aan enkele tabletop games en nog veel, heel veel meer!

Natuurlijk de ideale manier om kennis te gaan maken met andere gamers en om een paar potjes tegen elkaar te gaan spelen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe co-op partner of wil je bewijzen dat jíj de beste bent in bijvoorbeeld FIFA, dan moet je absoluut aanwezig zijn. Ook zullen er een aantal goodies uitgedeeld worden, dus je zult niet met lege handen naar huis gaan!
Tenslotte zullen we in aanloop van het evenement jullie op de hoogte houden via onze website. We zullen jullie onder andere meer gaan vertellen over onze partners en wat zij komen doen op het evenement. Zet de site dan ook in je favorietenlijst van je browser, want er zal nog een heleboel bekend worden gemaakt!

Kortom, Yellow Puffin gaat op 18 april uitpakken! De komende weken zal het mogelijk zijn om de kaartjes via Eventbrite te kopen. Voor €7,50 heb je al een kaartje en kun je een hele middag vertoeven in een heus walhalla voor gamers. Houd de site dus goed in de gaten de komende tijd voor meer informatie over onze partners en wees er snel bij want op betekent ook echt op!

 

Published
Views 627

Comments

No Comments

Geef een reactie

Laatste berichten

Sniper Elite 4

Verslag Game Event ‘History of War’

Cuphead – Eerste gedachten

Sniper Elite 4 31 januari 2018 - Game review - door: Harry van Dijken Een kogel in de oogkas of toch maar de knieschijf er af? Keuzes genoeg in het nieuwste deel van de Sniper Elite serie! Lees hier de recensie. Verslag Game Event 'History of War' 8 november 2017 - Events - door: Peter Bijl Afgelopen zondag vond het Yellow Puffin Game Event 'History of War' plaats. Blikken jullie met ons terug naar op deze gezellige dag? Cuphead - Eerste gedachten 30 september 2017 - Preview - door: Peter Bijl You're up! Cuphead is na al die jaren dan eindelijk uitgekomen! Hoe bevalt het spel echter tot nu toe? Lees gauw verder! Game Event "History of War" 15 september 2017 - Events, Nieuws - door: Harry van Dijken Gear up, soldier! Nintendo Classic Mini: SNES 1 augustus 2017 - Nieuws - door: M Lavrijssen De SNES mini is in aantocht! Wat kunnen we van dit kleine beestje verwachten?