Gaming community

Voor Yellow Puffin staat er één ding centraal en dat is de gaming community. Daarbij staan gezelligheid en verbondenheid centraal, maar ook de competitie aangaan met elkaar en natuurlijk met een team die verdraaid lastige missie voltooien. Kortom, de community is voor ons het belangrijkste wat er is.

In de tussentijd zijn wij ook behoorlijk gegroeid. Vanuit de behoefte om een hechte groep van gamers op te bouwen, zijn wij nu een grote en diverse groep die elke dag wel te porren is voor een potje of twee en niet te beroerd is om een flinke discussie met elkaar aan te gaan.

Een evenement waar je u tegen zegt

We zitten dus in de groei en dat succes hebben we te danken aan de mensen die zich inzetten voor ons initiatief en natuurlijk diegenen die gezellig samen komen om te gamen met elkaar. De limiet is echter nog lang niet bereikt en omdat de community zich zo in zet voor ons, hebben wij besloten om met iets groots te komen voor de community. Iets waar je als gamer blij van kunt worden, iets waar je de aankomende dagen en nachten in spanning voor kunt afwachten. Een evenement waar je u tegen zegt.

18-04-2017

Schrijf het op in je agenda, op de kalender en noteer het in je telefoon en houd de site de komende weken in de gaten. Meer informatie zal spoedig komen…

 

Author Peter Bijl
Published
Views 480

Comments

No Comments

Geef een reactie

Laatste berichten

Sniper Elite 4

Verslag Game Event ‘History of War’

Cuphead – Eerste gedachten

Sniper Elite 4 31 januari 2018 - Game review - door: Harry van Dijken Een kogel in de oogkas of toch maar de knieschijf er af? Keuzes genoeg in het nieuwste deel van de Sniper Elite serie! Lees hier de recensie. Verslag Game Event 'History of War' 8 november 2017 - Events - door: Peter Bijl Afgelopen zondag vond het Yellow Puffin Game Event 'History of War' plaats. Blikken jullie met ons terug naar op deze gezellige dag? Cuphead - Eerste gedachten 30 september 2017 - Preview - door: Peter Bijl You're up! Cuphead is na al die jaren dan eindelijk uitgekomen! Hoe bevalt het spel echter tot nu toe? Lees gauw verder! Game Event "History of War" 15 september 2017 - Events, Nieuws - door: Harry van Dijken Gear up, soldier! Nintendo Classic Mini: SNES 1 augustus 2017 - Nieuws - door: M Lavrijssen De SNES mini is in aantocht! Wat kunnen we van dit kleine beestje verwachten?